2810 321697

Ευρωδιαχείριση

Έκδοση Κοινοχρήστων

Σας δίνουμε την λύση που θα διευκολύνει το έργο σας.

Έκδοση Κοινοχρήστων

Γιατί να μην αποδεσμευτείτε από τις ώρες που χρειάζεται για να βγάλετε τα κοινόχρηστα στην πολυκατοικία σας; Η Ευρωδιαχείριση σας βοηθά να υπολογίσετε και να εκδόσει τα κοινόχρηστα, σας καθοδηγούμε και σας δίνουμε λύσεις που ουσιαστικά διευκολύνουν το έργο σας αφού πίσω από το διαχειριστή, βρίσκεται πάντα μια εταιρεία, η οποία όσο καλύτερα κάνει τη δουλειά της, τόσο καλύτερα κάνει κι ο διαχειριστής τη δική του.

Με την υπηρεσία της έκδοσης κοινοχρήστων στην εταιρία μας, ο εσωτερικός διαχειριστής μας δίνει τηλεφωνικά, μέσω email ή κατόπιν ραντεβού στα γραφεία μας τα έξοδα της πολυκατοικίας σας και εντός 24 ωρών τα κοινόχρηστα σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά ή παραδίδονται στον χώρο σας. Αν επιλέξετε να κλείσετε ραντεβού παίρνετε τα κοινόχρηστα σε 5 λεπτά!

Το τμήμα έκδοσης κοινοχρήστων σας παρέχει την:

  • Έκδοση συγκεντρωτικών καταστάσεων με χρέωση όλων των διαμερισμάτων.
  • Έκδοση αναλυτικών ειδοποιητηρίων χρέωσης του κάθε διαμερίσματος ξεχωριστά
.
  • Έκδοση εξοφλητικών αποδείξεων κάθε διαμερίσματος για να κάνει την είσπραξη ο διαχειριστής.
  • Διαχωρισμός των δαπανών σε ενοικιαστές και ιδιοκτήτες.
  • Επιμερισμός πετρελαίου αυτόνομης ή κεντρική θέρμανσης.
  • Κατανομή ΔΕΥΑΗ με μετρήσεις.

    Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε όλους τους νομούς της Κρήτης με ηλεκτρονική αποστολή συγκεντρωτικής κατάστασης, αναλυτικών ατομικών ειδοποιητηρίων και ατομικών εξοφλητικών αποδείξεων στον εσωτερικό διαχειριστή.

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα με τα στοιχεία σας μπορούμε να κοστολογήσουμε την δαπάνη που καλύπτει το κτίριο και τις ανάγκες σας.

Ζητήστε Προσφορά