2810 321697

Ευρωδιαχείριση

Διαχείριση Περιουσίας

Η έμπιστη συνεργασία που χρειάζεστε για τα ακίνητα σας.

Διαχείριση Περιουσίας

Όλα τα κτίρια χρειάζονται επίβλεψη, συντήρηση και μέριμνα για θέματα που τελικά είναι καθοριστικά για όσους ζουν ή εργάζονται εκεί. Η χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο, είναι η ανάθεση της διαχείρισης εξ ολοκλήρου σε εμάς αφού η απόσταση δεν είναι πλέον πρόβλημα για την διαχείριση και τον έλεγχο της περιουσίας σας!

Με πολυετή πείρα στην διαχείριση ακινήτων στο Ηράκλειο, η εταιρία μας αναλαμβάνει την είσπραξη των μισθωμάτων σας, την διαχείριση των ακινήτων σας, καθώς και κάθε είδους τεχνική εργασία που προκύπτει στα διαμερίσματα ή στα γραφεία σας.

Η υπηρεσία διαχείρισης περιουσίας σας παρέχει την είσπραξη μισθωμάτων και την καταβολή τους ενώ σας αποστέλλουμε μηνιαίο ισολογισμό και έκθεση για τον έλεγχο και την συντήρηση των ακινήτων κατά τη διάρκεια της μίσθωσης αλλά και μετά την αποχώρηση των ενοικιαστών.

Σας προσφέρουμε προτάσεις αποκατάστασης από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους αδειούχους τεχνικούς και τηρούμε όλα τα οικονομικά και τεχνικά παραστατικά των ιδιοκτησιών σας σε αρχείο.

Επίσης, προσφέρουμε πλήρη διαχείριση του κτιρίου σας, αν το κτίριο είναι εξ ολοκλήρου της ιδιοκτησίας σας με όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται στην διαχείριση πολυκατοικίας.

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα με τα στοιχεία σας μπορούμε να κοστολογήσουμε την δαπάνη που καλύπτει το κτίριο και τις ανάγκες σας.

Ζητήστε Προσφορά