2810 321697

Ευρωδιαχείριση

Εταιρεία

Στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου σας.

Εταιρεία

Η διαχείριση πολυκατοικιών και κτιρίων είναι ένας ιδιαίτερα αναπτυγμένος κλάδος σε όλη την Ελλάδα. Η Ευρωδιαχείριση ήρθε να καλύψει την ανάγκη της ολικής διαχείρισης του κτιρίου αφού, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες αλλά και οι ένοικοι, γίνονται συνεχώς και καθημερινά όλο και πιο πολύπλοκες και χρονοβόρες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες του κτιρίου σας. Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα, για να έχετε, εσείς που ζείτε ή εργάζεστε εκεί, το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την σφαιρική κάλυψη των αναγκών του κτιρίου σας. Με αυτόν τον τρόπο σας απαλλάσσουμε από το άγχος και την πολύωρη απασχόληση για την λύση των καθημερινών θεμάτων που ανακύπτουν και εξασφαλίζουμε ότι ένα ακίνητο διατηρεί την καλή του κατάσταση, με θετικό αντίκτυπο στην οικονομική και αντικειμενική αξία του αλλά κυρίως, στην ποιότητα ζωής των ενοίκων του. Αυτό αποτελεί την δική μας φιλοσοφία και όραμα.

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρείας μας με το φιλικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τον πελάτη με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ομάδα

Οι άνθρωποι πίσω από την καθημερινή εξυπηρέτηση σας.

 • Έλενα Πρίντεζη

  Έλενα Πρίντεζη

  CEO

 • Κωνσταντίνα Καφούση

  Κωνσταντίνα Καφούση

  Head of Secretarial Dept

 • Μάγδα Γενιτσαρίδη

  Μάγδα Γενιτσαρίδη

  Customer Service

 • Μαρία Τσισμενάκη

  Μαρία Τσισμενάκη

  Customer Service

Ζητήστε Προσφορά

Συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα με τα στοιχεία σας μπορούμε να κοστολογήσουμε την δαπάνη που καλύπτει το κτίριο και τις ανάγκες σας.

Ζητήστε Προσφορά